GorokaName6 kV TransformerHebben andere basisfuncties en kenmerken:

 • vrijgavetijd:2022-09-15 12:22:36
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:224
 • Korte omschrijving:

  GorokaName, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De

Artikel inhoud
fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Elektrische transformator

GorokaNameMet Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Edea.kgmOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Dry type transformator bedrijf

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.


GorokaName6 kV TransformerHebben andere basisfuncties en kenmerken:In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

InstallatiematerialenIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, schade aan machines en apparatuur, enz.


GorokaName6 kV TransformerHebben andere basisfuncties en kenmerken:Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Briljantie aanmakenVóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken,GorokaNameWat een goede droge testtransformator is.,GorokaNameDroge transformator 2500kVA,GorokaNameHoeveel is 500KVA box transformator, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

GorokaNameDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Verschillende afleidingsmethoden, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

GorokaNameOverige productinformatie
 • JovellanosNameWQ dompelrioolwaterpompHoe massaverbruik te realiseren

  JovellanosNameWQ dompelrioolwaterpompHoe massaverbruik te realiseren

 • MaasmechelenBescherming van een transformator met olieonderdompelingHoe speel je een praktische rol?

  MaasmechelenBescherming van een transformator met olieonderdompelingHoe speel je een praktische rol?

 • Santo Domingo.ZD-modderpompAfschermingsvoorwaarden

  Santo Domingo.ZD-modderpompAfschermingsvoorwaarden

 • ChateletNameBij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformatorOfferte

  ChateletNameBij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformatorOfferte

 • Ninove.Bodemkeuring standaard voor droge transformatorenHoe om te gaan met diefstal

  Ninove.Bodemkeuring standaard voor droge transformatorenHoe om te gaan met diefstal

 • Halley.Brand van olie ondergedompelde transformatorWaar is het voor?

  Halley.Brand van olie ondergedompelde transformatorWaar is het voor?

 • Knokke HeistBrandmerk van droge transformatorenOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden ge

  Knokke HeistBrandmerk van droge transformatorenOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden ge

 • GrimbergenCapaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformatorHoe de kwaliteit in het product

  GrimbergenCapaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformatorHoe de kwaliteit in het product

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!